Кабмін оголосив конкурс на посаду глави Держгеокадастру / фото УНІАН

Кабінет міністрів України оголосив конкурс на заміщення вакантної посади голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру.

Читайте такожЧиновник Держгеокадастру погорів на хабарі

Відповідне розпорядження №516-р від 10 липня опубліковано на урядовому порталі.

Відео дня

"Відповідно до частини другої статті 23 Закону України "Про державну службу" оголосити конкурс на зайняття вакантної посади голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру з визначенням умов проведення конкурсу згідно з додатком", - зазначається у документі.

Згідно з розпорядженням, посадовий оклад керівника відомства становитиме 24 тис. грн без урахування надбавок, передбачених законодавством. Призначення на посаду передбачено терміном на 5 років з правом повторного призначення ще на 5 років або подальшим переведенням на рівнозначну або нижчу посаду в інший державний орган.

У документі також визначено, що загальний стаж роботи кандидата повинен становити не менш як 7 років. Претендент на посаду голови Держгеокадастру повинен мати ступінь магістра і не менш як три роки досвіду роботи на посаді не нижче керівника структурного підрозділу в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності, земельних відносин, землеустрою, в сфері Державного земельного кадастру, державного нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі в частині дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель усіх категорій і форм власності, родючості грунтів.

Прийом документів для участі в конкурсі буде здійснюватися до 16.00 26 липня. Дата проведення конкурсу - 2 серпня.

Як повідомляв УНІАН, 27 жовтня 2017 року Кабмін призначив виконувачем обов'язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру директора департаменту контролю за використанням та охороною земель відомства Олександра Колотиліна замість звільненого Олега Цвяха.