На зустрічі будуть обговорюватися проблеми підприємців і те, як їх можна вирішити / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 13 лютого, зустрінеться з представниками бізнесу.

Інформацію про проведення зустрічі кореспонденту УНІАН підтвердили в прес-службі глави держави.

Читайте такожВ Україні відсьогодні можна отримати ID-карту з електронним підписом - першу вручили Зеленському (фото)

Відео дня

«Швидше за все, буде обговорюватися питання того, як полегшити життя бізнесу. Володимир Олександрович неодноразово заявляв, що бізнес є одним із двигунів економіки країни, тому важливо обговорювати, як допомогти малому, середньому бізнесу. Також у нас нові програми для великого бізнесу. Зараз залучення інвестицій в країну - дуже важливе питання, це один із драйверів, який допоможе відновити Україну», - повідомили в прес-службі.

Також у прес-службі заявили, що одним із питань обговорення може стати програма пільгового кредитування для бізнесу «5-7-9», що стартувала в лютому, щодо якої президенту важливо почути «зворотний зв'язок» від безпосередніх її учасників.

«Дуже важливо спілкуватися з людьми, щоб чути першоджерело і розуміти, як ми будемо рухатися, дізнатися, які кроки були правильними, а що потрібно поліпшити в спілкуванні з бізнесом», - повідомили в прес-службі президента.

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого уряд України оголосив старт програми «5-7-9», оцінюючи її потенціал у цьому році в 50 тисяч кредитів. Програма дозволяє учасникам отримати кредит до 1,5 млн грн під 5%, 7% або 9% річних на розвиток власного бізнесу.