АТБ возитиме співробітників своїх магазинів на роботу власними автобусами

З метою забезпечення стабільного функціонування мережі магазинів АТБ компанія організовує доставку працівників на робочі місця власним транспортом. Як повідомила компанія «АТБ-Маркет» в офіційному прес-релізі, цей захід дозволить знизити залежність від особливостей функціонування громадського транспорту в період національного карантину.

«Компанія «АТБ-Маркет» не буде змінювати звичний графік роботи магазинів у зв'язку з введенням заборони на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у приміському, міжміському, внутрішньообласному і міжобласному сполученні, а також введенням обмежень на пасажирські перевезення у міському громадському транспорті. Виконуючи соціально важливу роль із забезпеченню населення України продуктами харчування та товарами першої необхідності, компанія самостійно організує доставку співробітників магазинів торгової мережі АТБ в усіх регіонах країни», — сказано в повідомленні компанії.

АТБ возитиме співробітників своїх магазинів на роботу власними автобусами

Для забезпечення безперебійної роботи маркетів мережі АТБ в Києві та області компанія задіє 20 автобусів середньої місткості, які два рази на день здійснюють транспортне сполучення між населеними пунктами, і перевозять близько півтисячі працівників мережі магазинів АТБ.

Відео дня

У містах Харків і Дергачі для доставки майже 100 співробітників магазинів на маршрут вийдуть 5 автобусів середньої місткості. Корпоративні автобуси інших компаній корпорації АТБ працюють в штатному режимі та два рази в день здійснюють доставку співробітників в офіси і на підприємства компанії.

АТБ возитиме співробітників своїх магазинів на роботу власними автобусами

Таким чином, компанія «АТБ-Маркет» підтримує звичний графік роботи магазинів мережі, які повністю забезпечені звичним товарним асортиментом, а товарні запаси на складах та у розподільних центрах компанії дозволяють задовольнити попит покупців і забезпечити безперебійне постачання магазинів мережі в період дії карантину. Для цього на період загальнонаціонального карантину мережа АТБ перевела свої складські та логістичні підрозділи у посилений режим роботи.

АТБ возитиме співробітників своїх магазинів на роботу власними автобусами

Напередодні мережа АТБ офіційно повідомила, що згідно з розпорядженнями регіональних і міських властей ввела в ряді міст обмеження числа покупців — не більше 10-20 чоловік у торговому залі з урахуванням кількості персоналу. Ці обмеження — частина карантинних заходів мережі, які введені з 11 березня з метою захисту здоров'я співробітників компанії, партнерів і покупців магазинів.

В офісах, на підприємствах, логістичних та розподільчих центрах, а також у магазинах мережі АТБ діють спеціальні санітарно-гігієнічні протоколи, покликані знизити ризики на період національного карантину.