Відбудеться українсько-корейський семінар і діалог високого рівня між НАЕР і Корейським інститутом розвитку. Учасники: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Пак Ро Блок, голова НАЕР Сергій Єрмілов, представники всіх зацікавлених міністерств. Брифінг для ЗМІ в 10-45.

***

АК «Київенерго» проведе засідання робочої групи з проблеми викрадення кришок люків і пошкодження камер у столиці. Питання: Внесення змін до законодавства України з метою посилення відповідальності за викрадення кришок люків. Фахівці Київенерго запропонують на розгляд розроблений ними законопроект. Альтернативні технології виготовлення кришок люків, які представлять вітчизняні виробники.

Відео дня

***

Відбудеться офіційна церемонія відкриття 14-ї Міжнародної спеціалізованої виставки будівельних матеріалів, устаткування та послуг KievBuild 2010, яка проходитиме за підтримки Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики, Національної спілки архітекторів України, а також низки будівельних асоціацій.

***

Прес-конференція на тему: "Десять років із законом про банкрутство: результати та перспективи". Учасники: директор Державного департаменту з питань банкрутства Міністерства економіки України Юліан Хорунжий; президент Спілки кризових менеджерів України Павло Михайліді; директор Центру комерційного права Валентина Данішевська.

***

Працюватиме Пряма лінія газети «Комсомольська Правда в Україні» за участю голови Київської міської організації роботодавців-перевізників "Столиця" Валерія Липецького. Питання: Чи буде подорожчання проїзду в маршрутках? Чим загрожує великий страйк транспортників у Києві? Як зміниться робота приватних перевізників до Євро-2012?

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 220-11-98.