Відбудеться засідання Кабінету Міністрів України

***

У рамках форуму “Продекспо Україна 2010” відбудеться ІІІ Всеукраїнська конференція з міжнародною участю “Молочний бізнес - 2010”. Обговорюватимуться основні тенденції української і світової молочної індустрії.

Відео дня

***

Проект ЄС з підтримки наукових досліджень (JSO-ERA) проведе першу міжнародну конференцію в Києві “Науково-технічна співпраця між Україною і Європейським Союзом: стан, можливості і перспективи”.

***

Прес-конференція на тему: "Прогнози щодо ринку нерухомості навесні". Учасники: президент Союзу фахівців нерухомого майна України Олександр Рубанов, директор компанії Realty House Генріх Людкевич і віце-президент Міжнародної федерації нерухомості "FIABCI-Україна" Олександр Бондаренко .

***

Круглий стіл на тему: "Готується новий закон про товариства з обмеженою відповідальністю - чи будуть інвестиції?" за участю інвесторів, Державного агентства України по інвестиціях і інноваціях, юристів.

***

Прес-конференція на тему: «Кредит МВФ: Європа рекомендує брати. Як діяти Україні, щоб врятувати економіку?”. Запрошені: Олександр Рябченко, директор Міжнародного інституту приватизації управління власністю і інвестицій; Андрій Новак, експерт з питань бюджету; Андрій Блінов, економічний експерт.

***

На порталі ЛІГА.net відбудеться Інтернет-конференція на тему: "О відчуженні земельних ділянок для громадських потреб і про мотиви суспільної необхідності. Проблеми і шляхи їх вирішення”.

***

Кргулий стіл на тему: «Чи ошукують оператори своїх абонентів?». Питання: Чи завжди можуть допомогти споживачеві колл-центри операторів; строк від звернення до вирішення проблеми. Важелі впливу абонентів на оператора.

***

Прес-конференція за участю надзвичайного і повноважного посла Швейцарії в Україні Й.В.Георг Цюблера на тему: «Вихід найбільшої швейцарської клініки «Valere» на український ринок.

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за підпискою. Відділ маркетингу - т. (044) 220-11-98.