Прес-конференція на тему: «Рейдерське захоплення прибудинкових територій новобудов у Дарницькому районі Києва». Учасники: голова ОСББ «Позняки-комфорт» Оксана Тихонович, комендант будинку по вулиці Драгоманова,6 і Петро Коцюруба. Також запрошені представники Дарницької РДА, міністерства з питань ЖКГ.

***

Прес-конференція на тему: «Хто виграє від об`єднання «Нафтогазу» з «Газпромом»?. Учасники: експерт з енергетичних питань Центру Разумкова Володимир Омельченко і незалежний український експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут.

Відео дня

***

Прес-конференція, присвячена, арештованим 27 березня 2007 у Венесуелі українським морякам. Учасники: Наталія Устименко, дочка капітана корабля «Бі Атлантик»; Галина та Яна Датченко, дружина і дочка помічника капітана Юрія Датченка, представник від громадської організації із захисту моряків. У ході прес-конференції планується (за допомогою супутникового зв`язку) пряме включення з карцера венесуельської федеральної в`язниці. Журналісти зможуть безпосередньо поспілкуватися з Юрієм Датченком та Володимиром Устименком.

***

Відбудеться засідання Опозиційного уряду за участю лідера об`єднаної демократичної опозиції Юлії Тимошенко. Засідання Опозиційного уряду буде присвячене аналізу Закону України про Державний бюджет на 2010 рік.

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 220-11-98.