Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія ТИМОШЕНКО виступає з ініціативою збору підписів депутатів всіх рівнів за згуртований виступ проти дій нинішньої антиукраїнської влади.

Як повідомляє офіційний сайт Ю.ТИМОШЕНКО, про це вона заявила сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську.

"Я поставила чітке завдання: почати збір підписів кожного депутата ради кожного рівня. По-перше, за заяву проти пролонгації Чорноморського флоту в Україні, крім того - за початок процедури імпічмента ЯНУКОВИЧА, а також за проведення виборів до парламенту якомога швидше. Я хочу побачити підписи людей", - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Вона також закликала депутатів від БЮТ, які працюють в Івано-Франківській області, виступити за висловлення недовіри новому голові обласної державної адміністрації Михайлу ВИШИВАНЮКУ за його антиукраїнську позицію, "яку він не соромиться на Франківщині взагалі вголос проголошувати".

"У залежності від того, хто поставить підписи під цими документами, ми будемо чітко визначати, де команда, на яку можна покладатися в ці складні часи, а де є зрадники, яких потрібно просто вже в історію вписати ганебними словами", - підкреслила Ю.ТИМОШЕНКО.