Відбудеться пленарне засідання Верховної Ради України.

***

Круглий стіл на тему: «Інвестиційна привабливість України». Будуть обговорюватися проблеми необхідності підвищення інвестиційної привабливості України та посилення брендів українських міст і регіонів, відбудеться обмін інформацією щодо національних, регіональних і міських проектів з поліпшення іміджу, розробки нових брендів країни, міст і регіонів, рекламних кампаній і т.п. Голова - президент УСПП Анатолій Кінах.

Відео дня

***

Відбудеться прес-ланч, присвячений офіційному початку реалізації Програми інвестицій у ресурсоефектівность в Україні. Нова програма IFC покликана стимулювати приплив цільового фінансування для підтримки ресурсоефектівніх проектів в Україні. Учасники: Олена Волошина, голова представництва IFC в Україні, і Яна Горбатенко, керівник Програми інвестицій у ресурсоефектівність у Європі та Центральній Азії, IFC.

***

Прес-конференція голови Держфінпослуг Василя Волги на тему: «Сто днів уряду: підсумки роботи Держфінпослуг України». У ході прес-конференції будуть представлені основні напрямки діяльності комісії на найближчий час.

 Відбудеться засідання опозиційного уряду.

***

Відбудеться пряма телефонна лінія за участю голови Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду Сергія Сторчака. Брифінг С.Сторчака для ЗМІ.

***

Відбудеться навчальний семінар, організований Лігою фінансового розвитку за підтримки Проекту USAID "Розвиток фінансового сектору" (FINREP) на тему: "Оцінка фінансового стану банків України або як читати фінансову звітність банків?". У роботі візьме участь Юрій Блащук, голова Наглядової ради Platinum Bank.

***

У Києві відбудеться дискусія "Навіщо готувати нефінансові звіти: думка компаній в Україні".

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 220-11-98.