Мітинг працівників підприємств легкої промисловості біля стін Верховної Ради з вимогами встановити рівні конкурентні умови на внутрішньому ринку України.

* * *

Відбудеться розширене засідання колегії Генеральної прокуратури України на тему: «Про стан дотримання вимог законодавства про оплату праці, сплату внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування і прокурорського нагляду з цих питань».

Відео дня

* * *

Пленарне засідання Верховної Ради України.

* * *

Прес-конференція на тему: «Розкриття причин виникнення аномального антициклону над Росією, що привели до засухи і пожеж літом в 2010 роки».

* * *

Компанія Агротон планує оголосити про завершення IPO на Варшавській фондовій біржі. Міжнародним менеджером розміщення виступає інвестиційна компанія Phoenix Capital.

* * *

Круглий стіл на тему: «Міжнародні агентські, дистрибуционные і франчайзинговые договори: актуальні питання, європейська практика, останні тенденції».

* * *

Прес-конференція на тему: «2011 рік на ринку комп`ютерної, цифрової техніки, споживчої електроніки і мобільної телефонії - рік сюрпризів?». Учасники: експерти компаній Alcatel, Asus, Beko та інші.

* * *

Прес-конференція на тему: “Українські банки нарощують кредитування - ознака стабілізації фінансового сектора або гра цифр?” Учасники: Валерій Новіцкий, зам.директора Інституту світової економіки і міжнародних відносин НАНУ та інші.

* * *

Прес-конференція з нагоди міжнародного дня кредитних союзів. Організатори - Всеукраїнська асоціація кредитних союзів і об`єднання кредитних союзів «Програма захисту внесків».

* * *

 

(УНІАН)