Відбудеться Друге засідання Ради підприємців при Кабінеті Міністрів у новому складі. Тема засідання: «Впровадження національної стратегії розвитку експорту України».

* * *

Біля Верховної Ради відбудеться пікетування з вимогою проведення парламентських слухань за проектом нового Трудового кодексу України. Серед претензій профспілок до проекту Трудового кодексу України.

Відео дня

* * *

Почнеться засідання Погоджувальної ради парламенту.

* * *

Прес-конференція на тему: "Українські торгові центри виходять на європейський рівень".

* * *

Відбудеться брифінг першого заступник голови Держкомпідприємництва Галини Яцишиної на тему: «Скільки в Україні існує державних підприємств при міністерствах і відомствах? Як обкладають бізнес поборами? При яких органах влади в першу чергу їх ліквідовуватимуть?».

* * *

Прес-конференція на тему: "Проект "Сколково" – створення найбільшого на пострадянському просторі «інноваційного хаба» і перспективи співпраці з українськими компаніями".

* * *

Відбудеться засідання Економічної Ради УСПП. Обговорюватиметься проект Податкового кодексу України, підготовлений до розгляду парламентом в другому читанні.

* * *

Відбудеться міжнародний круглий стіл на тему: «Україна-Білорусь: стан і перспективи двостороннього діалогу».

* * *

Прес-конференція голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля на тему: «Євро-2012: стан підготовки Львівської області».

* * *

Голова КОДА Анатолій Присяжнюк візьме участь в торжествах з нагоди відкриття нового, наймогутнішого в області і в Україні, побудованого і оснащеного з урахуванням новітніх європейських технологій, свинокомплекса сільськогосподарської асоціації „Нива Переяславщини”.

* * *

(УНІАН)