* * *

Український банківський форум Адама Смітта.

* * *

Відео дня

Біля Верховної Ради України підприємці України проведуть масову акцію протесту проти ухвалення Податкового кодексу України, який знищує малий і середній бізнес.

* * *

Міжнародна конференція «Сучасні виклики системи державних закупівель в Україні» за підтримки Міністерства економіки і Антимонопольного комітету України.

* * *

Відбудеться пленарне засідання Верховної Ради.

* * *

У Антимонопольному комітеті України відбудеться засідання, на якому ухвалюватиметься рішення щодо платіжної системи VISA.

* * *

Прес-конференція лідерів професійних громадських організацій АПК, які обнародують відкрите звернення до Президента і прем`єр-міністра про ситуацію, що склалася в АПК на тему: «В день працівника сільського господарства аграрії готові вийти на загальнонаціональний страйк».

* * *

11-30 в УНІАН відбудеться сумісна прес-конференція Приватбанку і MasterCard, присвячена запуску нового карткового продукту, – кредитної міні-карти ПриватБанк-MasterCard – інноваційної платіжної карти для активних покупців, зокрема що вважають за краще здійснювати покупки on-line. Учасники: Олександр Дубілет, голова правління Приватбанку, Бела Ставчанські, президент регіону швидкорослих європейських ринків MasterCard Europe і Сергій Равняго, глава представництва MasterCard Europe в Україні. (ул.Крещатик,4,конференц-зал). Потрібна акредитація. Телефони: 0505255884, ahontar@prp.com.ua (Олександра Гонтарь); 066 7815818, mgribova@prp.com.ua (Мирослава Грібова); 044 4952960, «Пі Ар Пі Україна».

* * *

Прес-конференція міністра аграрної політики України Миколи Прісяжнюка, приурочена до дня працівника сільського господарства.

* * *

Відбудеться брифінг голови парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва Н.Корольовськой.

* * *

Відбудеться брифінг на тему: “Полягання виконання бюджету Міністерства оборони України в 2010 році і прогнозовані показники оборонного бюджету 2011 року”.

* * *

Прес-конференція, присвячена підсумкам роботи місії Міжнародного валютного фонду в Україні.

* * *

15-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Податковий кодекс – смертельний удар по малому і середньому підприємництву». Будуть підведені підсумки акції, яка відбудеться 16 листопада біля Верховної Ради України. (ул.Крещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці по редакційних посвідченнях.

* * *

16-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція, присвячена сумісній акції протесту малого і середнього бізнесу, профспілок на Майдане Незалежності 16 листопада. (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці по редакційних посвідченнях.

 

 (УНІАН)