По всій країні створюються комітети опору диктатурі. А під клопотанням про зміну запобіжного заходу для Юлії ТИМОШЕНКО зібрано вже понад 10 тисяч підписів.

Про це УНІАН повідомила народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина») Наталія КОРОЛЕВСЬКА, яка 9 серпня взяла безпосередню участь у створенні комітету у Вінниці.

«Вважаю за правильне створювати такі комітети по всій країні. Я зараз перебуваю з робочою поїздкою у регіонах і можу сказати, що Україна спокійно не сидітиме і не дивитиметься, як над лідером опозиції чинять несправедливий суд», - сказала народний депутат.

Відео дня

Крім того, продовжується збір підписів під клопотанням про зміну запобіжного заходу для Юлії ТИМОШЕНКО. За словами Н.КОРОЛЕВСЬКОЇ, зібрано вже понад 10 тисяч підписів.

«Адвокат Ю.ТИМОШЕНКО пред`являтиме їх сьогодні. Я сподіваюся, що суд все ж прислухається до голосу громадян України і скасує рішення про арешт лідера БЮТ», - заявила Н.КОРОЛЕВСЬКА.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні о 10.00 розпочнеться чергове засідання Печерського районного суду Києва з розгляду кримінальної справи із звинувачення екс-прем`єр-міністра України Ю.ТИМОШЕНКО в перевищенні повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році.