* Прес-конференція на тему: "Перспективи газових переговорів України з Росією". Учасники: Олександр Нарбут, незалежний експерт з енергетики; Михайло Гончар, керівник енергетичних програм центру "Номос".

* Круглий стіл на тему: "Важливість, особливості і складності проведення земельної реформи в Україні». Ініціатор - Центр комунікацій ІА «ЛігаБізнесІнформ». Будуть озвучені рекомендації від провідних фахівців з питань землекористування про юридичні аспекти застосування вищезгаданого закону. Запрошені: Сергій Святко, директор ДП "Земельний фонд"; Микола Калюжний, заступник голови Держагентства земельних ресурсів України; Максим Копейчиков, партнер ЮФ "Ільяшев і партнери"; Леонід Козаченко. президент ВГО "Українська аграрна конфедерація" та ін.

* В УНІАН відбудеться прес-конференція голови Державного Агентства з інвестицій і управління національними проектами Владислава Каськіва за результатами тендеру на розробку ТЕО «LNG-термінал» - морський термінал з прийому зрідженого природного газу. У рамках заходу також будуть оприлюднені терміни створення альтернативного каналу енергопостачання в Україну.

Відео дня

* У Шевченківському районному суді м. Києва відбудеться слухання справи активістів Податкового Майдану. Шістьох активістів і лідера Майдану Сергія Мельниченка звинувачують у "пошкодженні тротуарної плитки".

* Прес-конференція на тему: «Про ситуацію, що склалася на підприємствах гірничо-металургійного комплексу Запорізької області». Учасники: Сергій Комишев, перший заступник голови Центрального комітету профспілки металургів і гірників України; Валерій Козуб, голова Запорізького обкому ПМГУ; Юрій Спиридонов, голова профкому ПМГУ у ВАТ «Запорізький завод феросплавів».

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 590-45-63