Атрибути якісного бензину, гарантовані SOCAR

Компанія SOCAR Energy Ukraine забезпечує споживачів високоякісним пальним від перевірених світових виробників. Один з таких - польський концерн Орлен, до власності якого входить нафтопереробний завод Мажейк'ю Нафта в Латвії. Саме він займається видобутком, переробкою та реалізацією нафтопродуктів по всій Європі, включно з Україною. Заправляючись пальним від Орлен на будь-якому АЗК SOCAR, користувачі можуть бути впевнені в його винятковій якості.

Що може дати повну гарантію того, що ваш транспортний засіб отримає на заправці лише найкраще пальне? У випадку з Орлен - багатоетапний процес перевірки якості, який полягає у наступному:

1. Наявність паспорта з даними сертифікації, виданого литовським заводом-виробником. Документ на пальне оформляють лише після того, як компетентні лабораторії видадуть позитивні результати перевірки.

Відео дня

2. Надійне транспортування до гуртового покупця. Кожен окремий тип бензину завантажується в залізничні цистерни, після чого продукція пломбується. Перевезення до України здійснюється залізною дорогою.

3. Підготовка до додаткової перевірки в Україні. На цьому етапі відбувається обстеження пломбування на цілісність. Далі з кожної цистерни береться зразок-проба пального. Матеріал перевозиться автомобільними цистернами до АЗК з метою лабораторної перевірки на предмет наявності сторонніх домішок. Кожна автоцистерна має оснащення датчиками GPS і завчасно проходить обстеження на чистоту.

4. Додаткова перевірка на АЗК. Мета процесу – виявити у пальному домішки у вигляді сторонньої рідини, забруднення тощо. Визначається ступінь прозорості, щільності пального, його температура та колір. Ще раз відбираються зразки для контрольної проби, які будуть зберігатися протягом 10 днів.

5. Щоденний контроль. Він здійснюється на АЗК персоналом, який перевіряє стан резервуарів та їх герметичність. Також визначається наявність води у бензині. При цьому варто зазначити, що ніякого процентного показника допустимих домішок у даному сегменті не передбачається.

6. Поточний контроль. Він проводиться періодично адміністрацією SOCAR, із залученням послуг незалежних лабораторій.

Атрибути якісного бензину, гарантовані SOCAR

Всі процеси з переливання та зливу пального на АЗК відбуваються з використанням фільтрів - з метою уникнення різного роду забруднень пального. У разі пошкодження чи виходу з ладу обладнання його терміново ремонтують або замінюють на нове.

Окрім того, кожен відвідувач також може долучитися до контролю якості пального від Орлен. На кожній заправці обов’язково є куточок споживача, де є всі необхідні сертифікати, документи та дозволи у вільному доступі. За власним бажанням споживач також може замовити лабораторне дослідження зразків пального. Оплачує послугу у такому разі відправник.

Інші переваги бензину від Орлен

Головний акцент при визначенні якості робиться на присутність не більше, ніж 1% бензолу у пальному. Таким чином виробнику вдається значно знизити рівень токсичності бензину та продуктів його згоряння. До інших, не менш важливих переваг використання цього виду пального, можна віднести наступне:

  • безпечне функціонування двигунів транспортних засобів;
  • низький рівень вібрацій та шуму в процесі експлуатації машини;
  • надійна робота паливного оснащення та покращення його експлуатаційних характеристик;
  • економія затрат на техобслуговування авто.

Багатоетапний процес перевірки якості продукції від цієї компанії дозволяє українським користувачам бути впевненими у тому, що пальне з заводу Мажейк'ю Нафта повною мірою відповідає всім вимогам Європейського Союзу.