Центральний ГЗК / фото прес-служби

На Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті, що входить до групи компаній "Метінвест", капітально відремонтували приміщення центральної лабораторії, витративши на ремонтні роботи 1,6 млн гривень.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Зазначається, що роботи з ремонту санітарно-побутових приміщень центральної лабораторії, де працюють близько 50 співробітників, були проведені в рамках програми "Робочий побут". Саме в цій лабораторії лаборанти щоденно працюють над покращанням якості основної продукції комбінату, тож створення комфортних умов для спеціалістів – одне з пріоритетних завдань для підприємства.

Відео дня

"Ми створюємо сучасні робочі місця у всіх підрозділах підприємства – оновлюємо техніку, обладнання, виконуємо ремонти санітарних приміщень та кабінетів. Такі заходи мотивують колектив та підвищують продуктивність роботи", – зазначила директор з персоналу та соціальних питань Центрального ГЗК Тетяна Гречухіна.

Крім того, наразі на ЦГЗК завершують реконструкцію їдальні № 3, яка обслуговуватиме працівників дробильної та збагачувальної фабрик.