Холдинг BAYADERA GROUP попри зупинку бізнес-процесів підтримує країну та армію

НК

На початку березня керівництвом холдингу та акціонерами BAYADERA GROUP було прийнято рішення підтримувати ЗСУ у розмірі 2% від об’єму продажів продукції компанії.

Понад місяць триває війна в Україні. За цей час вітчизняний бізнес втратив більше, ніж за два роки пандемії COVID-19. Оскільки бойові дії на території країни тривають, оцінити збитки важко, проте вже зрозуміло, що втрати для виробників та економіки країни колосальні. Національний банк оцінив втрати української економіки - 50% "невиробленого" ВВП, а за даними МВФ втрати України через військове вторгнення російських окупантів складають понад 35% ВВП.

Сьогодні украй важливо підтримувати життєдіяльність економіки країни, адже від відповідальності бізнесу також залежить перемога і майбутнє України.

Наразі компанія BAYADERA GROUP докладає максимальних зусиль для функціонування бізнесу та експорту продукції за кордон. Зокрема холдинг у перші дні російського вторгнення перерахував 5 000 0000 гривень на утримання армії, до того ж компанія в терміновому порядку сплатила до державної скарбниці податків на сумму 14 300 000 гривень.

На початку березня керівництвом холдингу та акціонерами BAYADERA GROUP було прийнято рішення підтримувати ЗСУ у розмірі 2% від об’єму продажів продукції компанії.

У цей тяжкий час особливої підтримки потребують не лише військові, а й прості люди, спеціалісти, які втратили можливість працювати для забезпечення своїх родин. Тож попри заморожені умови ведення бізнесу, у березні холдинг виплатив 100 % заробітних плат, та докладає зусиль для виплати у наступному періоді. Приємно, що розуміють надскладну ситуацію в країні і партнери, так 100 % від продажу горілчаного бренду холдингу HLIBNY DAR прийнято рішення перерахувати для врегулювання надзвичайної ситуації в Україні від партнерів BAYADERA GROUP - Royal Wine Corp (США). А головний виконавчий директор компанії Mordy Herzog, особисто висловив бажання подвоїти цю суму, таким чином  державним фондам України було передано 800 000 доларів.

Окремий фронт боротьби - це інформаційна та економічна блокада, у рамках якої весь цивілізований світ об’єднався проти вторгнення окупаційних військ на територію України. Холдинг BAYADERA GROUP на початку введення російської армії на північній території країни прийняв рішення скасувати ліцензію на виробництво горілки HLIBNY DAR у Білорусі.

Сьогодні наша сила у єдності, уся країна - як одна сім’я, не зважаючи на те, що зараз працівники компанії знаходяться по всій Україні та за її межами, всі діють максимально задля перемоги. Тож робімо те, що можемо і там, де ми зараз є. Разом до перемоги!

Слава Україні! Слава ЗСУ!