Рестарт єОселі: новий рівень доступу до власного житла

Програма єОселя, що діє вже не один рік, нині має шанс стати бумом.    

Відтепер у простих українців є реальна можливість придбати власне житло. І не лише квартиру "від будівельників" у багатоповерхівці, а приватний будинок чи котедж, повністю оснащений для життя! Від меблів з технікою до зубної щітки. Це унікальна пропозиція на ринку нерухомості. Власне, система не нова для світу, але в Україні - перша. І лише одна українська компанія надає таку послугу - Lagome Village, котра бере участь у програмі єОселя.

Крім того, цьогоріч для єОселі державою передбачено додаткове фінансування більш як на 9,5 мільярдів гривень!

Відео дня

Експерти ринку нерухомості визнають компанію Lagome Village лідером у будівництві будинків класу "Заходь і Живи". Компанія вже успішно реалізувала проєкт з готовими та оснащеними будинками в селі Крушинка, що у 25 кілометрах від центру Києва.

При цьому відсоткова ставка по пільговому кредиту залишилася незмінною -  3% пільговикам та 7% - всім іншим, що робить цю ініціативу надзвичайно привабливою порівняно із стандартними умовами банків, які часто пропонують ставки близько 30%.

За розрахунками експертів, щомісяця виплати по кредиту не перевищать суми оренди житла. Але плати будуть за свій власний будинок. Відтак, купуватимуть будинки більш охоче.

Новий формат єОселі прокоментував Голова ради з питань ВПО при Київській обласній державній адміністрації Олександр Явтушенко.

Рестарт єОселі: новий рівень доступу до власного житла

"Завдяки нашим зусиллям та адвокаційній діяльності в уряді, зокрема в Міністерстві економіки та міністерстві реінтеграції, програма є-Оселя була розширена на приватні будинки. Таке житло значно дешевше і доступніше. Сьогодні запити на приватні будинки збільшуються: впливає енергонезалежність під час блекаутів та наявність підвалу, як бомбосховища"

Будинки у котеджному містечку Lagome Village на 100% побудовані з власних матеріалів. Компанія має в Одесі  власне  виробництво конструкцій та матеріалів, з яких будуються будинки - "Чорноморськ буд груп" - фірма з хорошою репутацією та багаторічним досвідом у  нерухомості та будівництві.

Рестарт єОселі: новий рівень доступу до власного житла

Це гарантує нижчу ціну, ніж на ринку, контроль, повний цикл та якість будівництва. Крім того, фірма вже успішно втілила не один соціальний проєкт. В компанії вважають: ті, хто захищає Україну, вчить її та лікує, а також переселенці найпершими повинні мати власне житло. Lagome Village є гарантією якісного втілення в життя мрії замовника про Свій Дім та супроводжує своїх клієнтів від ідеї взяти пільговий кредит до входин. У разі участі у програмі єОселя через Lagome Village, покупці не лише мають змогу отримати комфортне житло за низькою відсотковою ставкою, але й повний пакет послуг, включаючи допомогу в оформленні іпотеки через партнерські банки та навіть 5 соток землі з повною інженерною підготовкою, поруч із будинком.