Світовий рекорд від кондитерської компанії 'Лукас'

25 грудня 2021 року кондитерська компанія "Лукас" встановила світовий рекорд.

У прямому етері гала-концерту "Україна має талант" на телеканалі СТБ відбулася реєстрація величезної цукерки "Sharzan" TM Lukas.

Такої порції енергії, драйву та вибуху емоцій не очікував ніхто, а компанія "Лукас" підтвердила, що має талант, та своє звання експерта солодких почуттів.

Команда кращих спеціалістів компанії протягом 3-х місяців працювала над створенням цукерки, вага якої сягнула неймовірної відмітки — 1 тонна.

Зафіксовані результати:

Довжина – 2,01 метра

Висота – 0,65 метра

Це стало 12-м українським та 1-м світовим рекордом, встановленим кондитерською компанією "Лукас". Найбільша грильяжна цукерка SHARZAN у світі! Тож компанії-рекордсмену вкотре вдалося здивувати глядачів усієї країни в прямому ефірі шоу "Україна має талант". Рекорд зафіксували Людмила Боталова, креативна директорка компанії "Лукас", Ганна Крисюк, генеральна директорка Книги рекордів України, засновниця Книги світових рекордів, та Григорій Решетник, ведучий телеканалу СТБ.

Світовий рекорд від кондитерської компанії 'Лукас'

"Для компанії велика честь стати партнером легендарного шоу та долучитись до світових рекордів, адже солодощі "Лукас" люблять не лише в Україні, а й в понад 55 країнах світу", – подякувала креативна директорка компанії "Лукас" Людмила Боталова в етері гала-концерту.

Це досягнення присвятили 30-й річниці Незалежності країни. Рекордна цукерка дорівнює близько 66000 цукеркам стандартного розміру. На її виготовлення використано півтонни арахісу, 250 кг цукру, 140 кг патоки, 100 кг глазурі та інших інгредієнтів.

Реєстрація рекорду стала несподіванкою не лише для глядачів, а й для самої компанії. Адже націлившись на український рекорд, ™ Lukas встановила світовий.

Світовий рекорд від кондитерської компанії 'Лукас'

Перед фіксацією в прямому етері глядачі побачили відеосюжет про компанію та про те, як створювалася цукерка.

"Україна має Sharzan! А ще 12-й український і 1-й Рекорд, який є СВІТОВИМ! Найбільша грильяжна цукерка світу! Пишаюся бути частиною цієї історичної події! Людмила Боталова й наша дивовижна та мегашарзанута команда зробили це!", – прокоментувала у своєму Facebook начальниця відділу ЗЕД Кіра Булік.

Рекордну цукерку перевезли до Резиденції Санти (ВДНГ, Київ), де протягом 2 тижнів відвідувачі змогли ближче познайомитися з досягненням не тільки "Лукас", а й всієї України!

З 14 лютого Sharzan-рекордсмен встановлений в краєзнавчому музеї Кременчука, а далі експозиція поїде в зірковий тур найбільшими містами країни.

Арахісовий хіт таки підкорив світ! 1 тонна енергії, драйву та вибуху емоцій!

Світовий рекорд від кондитерської компанії 'Лукас'

Про кондитерську компанію "Лукас"

Приватне підприємство "Виробничо – торгова компанія "Лукас" – провідний виробник кондитерських виробів України.

Бренд зародився на Полтавщині в Кременчуці, а нині вже відомий у всьому світі. Відкривши в 1999 році власне виробництво, Компанія пройшла шлях від невеликого цеху, який випікав лише 10 кг пісочного печива за зміну, до виробничих площ 17 га, де за добу випускається більше 100 т солодощів. Асортимент продукції налічує більше 100 найменувань: це печиво з листкового тіста, круасани, цукерки та бісквітно-кремова продукція.

Сьогодні компанія "Лукас" – сучасне підприємство, що динамічно розвивається, провідний виробник листкових виробів, який входить в ТОП-5 кращих кондитерських підприємств України.

"Виробничо – торгова компанія "Лукас" працює відповідно до законодавчих та міжнародних вимог з безпеки харчових продуктів. З 2018 році компанія успішно підтверджує сертифікати відповідності вимогам схеми FSSC 22000, в основі якої лежить принцип аналізу ризиків харчової безпеки і встановлення критичних точок контролю, що дозволяє забезпечити контроль продукції на всіх етапах виробництва.