'Таврія' на 47% збільшила обсяги виробництва!

За 4 місяці поточного року Дім марочних коньяків «Таврія» виготовив 150 тис. дал коньяку та бренді, що на 48 тис. дал більше, ніж за аналогічний період у 2019-му. Зростання виробництва склало 47%, - повідомляють «Українські новини».

«В умовах кризи, спровокованої пандемією, ми робимо все можливе для збереження постійних обсягів виробництва і популяризації бренду «Таврія» у всьому світі», - говорить Генеральний директор Дому марочних коньяків «Таврія», Андрій Сердюк.

За результатами 2019 року, частка Дому марочних коньяків «Таврія» в загальному експорті коньяків та бренді склала 27%. Увагу іноземних споживачів приваблюють класичні технології виробництва і висока якість продукції.

Відео дня

У червні компанія зробила першу поставку продукції до Чехії. Чеському споживачеві представлені коньяки віком від трьох до 30 років, вироблені за класичною технологією з власних спиртів, витриманих в 6500 дубових бутах і бочках, в т.ч. - крафтові продукти компанії.

Крім країн ЄС, таврійські коньяки сьогодні представлені на полицях Ізраїлю, Китаю, Білорусі, Канади, Нігерії. Також компанія веде переговори про постачання продукції до Казахстану.