Ілюстрація REUTERS

Компанія Apple випустить цього року три нові моделі iPhone. При цьому одна з них отримає потрійну камеру.

Читайте такожApple почала продавати відновлені смартфони iPhone X: названі ціни

Відповідною інформацією поділився аналітик Мін-Чі Куо, чиї витоки зазвичай підтверджуються, пише itc.ua.

Відео дня

За даними Мін-Чі Куо, пристрої збережуть такі ж розміри дисплеїв, як і пристрої попереднього року. Вирізи в дисплеях також залишаться незмінними. При цьому спадкоємець доступнішої версії iPhone Xr і далі використовуватиме LCD дисплей, а не OLED. Що стосується модернізацій, то аналітик заявляє про використання вдосконаленої системи біометричної ідентифікації Face ID, корпусу з матового скла і широкополосного приймача для навігації всередині приміщень.

Крім того, новинки отримають кращу батарею і двосторонню бездротову зарядку, що дозволить йому підзаряджати акумулятори інших гаджетів. За словами Мін-Чі Куо, в першій половині 2019 року Apple нарешті виведе на ринок навушники AirPods з бездротовою зарядкою і бездротовий зарядний пристрій AirPower.

Але Apple продовжить і далі використовувати власний роз'єм Lightning для проводного заряджання і передачі даних і не стане переходити на універсальний стандарт USB-C, який забезпечує швидший процес зарядки.

Мін-Чі Куо також підтверджує чутки про те, що Apple нарешті випустить оновлені версії iPod touch і iPad mini. Крім того, компанія випустить два планшета iPad з 10,2-дюймовими дисплеями замість 9,7-дюймових попередніх моделей. Таким чином, за розмірами звичайні iPad стануть ближчими до iPad Pro.