Крім того, новий Galaxy Note 10 отримає збільшений дисплей / фото Аkket.com

Лише минулого тижня відбулася презентація нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, як в мережі вже з'явилися витоки стосовно функцій та можливостей майбутньої моделі Galaxy Note 10.

Читайте такожSamsung представила нові смартфони-середнячки (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Фактично мова йде про спадкоємця Galaxy Note 9, але остаточна назва ще не затверджена. До того ж, ходять чутки про можливий ребрендинг цієї лінійки", - йдеться в повідомленні.

Отже, передбачуваний смартфон Samsung Galaxy Note 10 отримав модельний номер SM-N975F.

Зазначимо, що традиційно смартфони серії Galaxy Note мали модельний номер, що закінчується на 0. Але в даному випадку останньою цифрою є 5. Це може свідчити про підтримку стандарту 5G. Також можна припустити, що буде представлена версія з підтримкою 4G LTE.

Також повідомляється, що для цього пристрою передбачено використання модуля з чотирьох камер на задній панелі. Швидше за все, модуль буде покращено у порівнянні з версією, використовуваної в Galaxy S10 5G. Серед інших ймовірних покращень також згадуються більший дисплей, швидше за все буде застосовуватися панель Infinity-O з отвором для фронтальної камери. Це дозволить збільшити показник відношення площі дисплея до лицьової поверхні.