Ємність акумулятора становить 4500 мА·год / фото itc.ua

Компанія Samsung сьогодні в Південній Кореї офіційно представила смартфон Galaxy A70.

Читайте такожSamsung представивши селфі-смартфон Galaxy A40 (фото)

Новинка стала новим флагманом оновленої лінійки Galaxy A, але довго залишатися на чолі колекції їй не судилося - вже 10 квітня повинна бути представлена модель Galaxy А90 з поворотною висувною камерою, пише itc.ua.

Відео дня

Смартфон Samsung Galaxy A70 оснащений екраном Infinity-U на базі матриці Super AMOLED із діагоналлю 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ (2340х1080 пікселів) і співвідношенням сторін 20:9. Це найбільша модель в серії Galaxy A. Виробник стверджує, що екран такого формату ідеально підходить для перегляду фільмів. Сканер відбитків пальців тут розташований під поверхнею дисплея, а в вирізі захована фронтальна камера розширенням 32 Мп із об'єктивом з діафрагмою F/2,0. Така ж використовується в Vivo V15 Pro.

Апаратним базисом є SoC Qualcomm Snapdragon 670, обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам'яті становлять 6/8 і 128 ГБ відповідно. Передбачений слот для карт пам'яті microSD (підтримуються карти об'ємом до 512 ГБ).

фото itc.ua

Основна камера складається з трьох модулів, побудованих вертикально в лівому верхньому кутку. Головний модуль представлений сенсором зображення роздільною здатністю 32 Мп і об'єктивом з діафрагмою F/1,7, в додатковому модулі застосовується сенсор із розширенням 8 Мп і ширококутний об'єктив із діафрагмою F/2,2 (кут огляду – 120°).

Допоміжний модуль, що відповідає за аналіз глибини сцени, представлений датчиком роздільною здатністю 5 Мп і об'єктивом з діафрагмою F/2,2. 

Ємність акумулятора становить 4500 мА·год. Звичайно ж, підтримується технологія швидкої зарядки, причому 25-ватна. Єдиним смартфоном виробника з настільки швидкою зарядкою до цього моменту була модель Galaxy S10+ 5G.

З коробки Samsung Galaxy A70 працює під управлінням ОС Android 9.0 Pie з інтерфейсом One UI. Габарити новинки – 164,2х76,7х7,9 мм. Galaxy A70 надійде в продаж в чотирьох кольорах: синьому, чорному, білому і coral. Про ціну і терміни початку продажів поки не повідомляється. Ймовірно, ці дані стануть відомі після міжнародної прем'єри, яка очікується 10 квітня.