Ілюстрація REUTERS

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), визнала мобільного оператора lifecell найкращим серед «великої трійки» мобільних операторів України («Київстар», Vodafone і lifecell) щодо якості зв'язку в 2018 році.

Читайте такожДохід мобільних операторів від інтернету у 2018 році вперше вище за "голос"

Як повідомила прес-служба lifecell, відповідно до звітів про якість послуг рухомого (мобільного) зв'язку операторів в 2018 році, опублікованими на офіційному сайті НКРЗІ, компанія lifecell продемонструвала найкращі показники якості зв'язку за 6 з 8 параметрів.

Відео дня

«Зокрема, відсоток рахунків, на які були отримані звернення від споживачів щодо їх некоректності (неправильності), становить 0,001%; відсоток неуспішних викликів для національних викликів - 0,45%; коефіцієнт недоступності мережі – 0; відсоток з'єднань, що відповідають нормам якості передачі голосової інформації - 96,39%; середня швидкість передачі даних (HTTP) - 20406,43 кбіт/с; відсоток ненадісланих повідомлень SMS - 0,04%", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що звіти були підготовлені всіма операторами відповідно до вимог галузевих стандартів України щодо мобільного зв'язку.

Довідка УНІАН. ТОВ «Лайфселл» на 100% належить компанії Euroasia Telecommunications Holdings B. V., 100% акцій якого володіє турецький оператор Turkcell.