Національний телеком оператор збільшив територію 4G ще у 6 областях України. Абонентам,  що користуються  USIM-картками і смартфонами з 4G модулем, буде надано бонусні 10 000 Мегабайтів для мобільного інтернету.

З 24 квітня ще 263 тисячі чоловік у 133 населених пунктах зможуть користуватись новими технологіями мобільного зв’язку. Зокрема, у Вінницькій області доступ до нових технологій отримали мешканці населених пунктів Літин, Немирів, Браїлів, Городківка, Корделівка. У Житомирській – Попільня, Стрижівка, Володарськ-Волинський. У Київській – Рокитне. В Миколаївській, Одеській та Херсонській областях – Тарутине, Болград,  Баштанка, Дмитрівка, Любашівка, Новоолексіївка, Виноградове, Козачі Лагері, Іванівка. Завдяки збільшенню території мережі 4G,

Зв’язок 4G від Київстар доступний у 4720 населених пунктах, де проживає 24,3 млн чоловік, або 58,7% населення України. Завдяки новим технологіям, мешканці міст та сіл стали більше використовувати мобільний інтернет. Наприклад, лише за один місяць 2019 року абоненти Київстар використали стільки ж обсягів мобільного інтернету, як за весь 2016 рік. 

Відео дня

З технологією LTE середня швидкість передачі даних є на порядок вищою, а затримка в передачі пакетів інформації (ping) менше в 2,5 рази у порівнянні з мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі.

Щоб задовольнити зростаючий попит, Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів з безлімітним інтернетом. Зокрема, абоненти користуються необмеженим трафіком на сервіси YouTube, соціальні мережі, Wikipedia, освітню платформу  Prometheus, тощо.

Розпочати користування послугами 4G дуже просто - необхідно, щоб смартфон та SIM-картка абонента підтримували технологію LTE. Замінити SIM-картку на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує доставку SIM-карток 4G поштою.

Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх  мобільних операторів України. Такі  дані наводять у своєму дослідженні за 2018 рік експерти міжнародної компанії Ookla.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.