фото slashleaks

Анонс потенційно дуже цікавого смартфона-середячка Huawei P Smart Z тільки очікується найближчим часом. Проте вже зараз, завдяки співробітникам італійської версії онлайнового магазину Amazon, які поквапилися з оновленням каталогу, ми можемо дізнатися основні характеристики та ціну ще офіційно не представленого смартфона.

Читайте такожHuawei випередив Apple за кількістю проданих смартфонів

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Головною особливістю Huawei P Smart Z має стати фронтальна камера, що виїжджає, як у майбутнього флагмана компанії OnePlus. Вона буде 16-мегапіксельною з діафрагмою F/2,0", - йдеться в повідомленні.

Апаратним базисом Huawei P Smart Z виступає SoC Kirin 710. Екран займатиме майже всю лицьову панель. При цьому сам екран буде великим - діагоналлю 6,59 дюйма. Його дозвіл - 2340х1080 пікселів оперативної пам'яті в апараті передбачено 4 ГБ, а флеш-пам'яті - 64 ГБ.

Основна камера Huawei P Smart Z - здвоєна на сенсорах роздільною здатністю 16 і 2 Мп з об'єктивами діафрагмою F/1,8 і F/2,4 відповідно. Ємність акумулятора, що заряджається за допомогою роз'єму USB-C, становить пристойні 4000 мА-год.

На зображеннях Huawei P Smart Z чудово видно сканер відбитків пальців у звичному місці на задній панелі. Тильна частина Huawei P Smart Z оформлена зігнутим склом.

Габарити Huawei P Smart Z становлять 163,5х77,3х8,9 мм при масі 196,8 гр. Нарешті, найголовніше - ціна вказана дорівнює 280 євро, що з урахуванням характеристик робить новинку досить привабливим варіантом.

Точна дата виходу Huawei P Smart Z поки залишається невідомою.

фото slashleaks
фото slashleaks