фото Київстар

Національний телеком-оператор збільшив територію мережі швидкісного мобільного інтернету ще на 115 населених пунктів, де проживає понад 200 тисяч осіб. Абонентам, які користуються USIM-картами та 4G – смартфонами з 28 травня 2019 року надані бонусні 10 тисяч мегабайтів для мобільного інтернету, які можна використовувати протягом 30 днів.

Можливість користуватися швидкісним мобільним інтернетом у мережі 4G з'явилася у жителів населених пунктів Приазовське, Голованівськ, Маньківка, Горошова, Заліщики, Побужжя та інші.

Завдяки розвитку 4G мережі Київстар, доступ до нових технологій мобільного зв'язку вже є у жителів 6109 населених пунктів, де проживає 27,7 мільйона осіб, або 66,7% населення України.

Відео дня

Олександр Комаров, президент Київстар: "Цифровізація – потужний драйвер змін нашого часу, що впливає не тільки на спосіб життя людей, але і роботу бізнесу, підвищує ефективність праці та створює нові можливості для розвитку. Наша компанія оновлює телеком інфраструктуру, будує мережі 4G, щоб жителі України могли користуватися технологіями світового рівня. Так, за 2018 рік та 1 квартал 2019 року "Київстар" інвестував у розвиток 4G понад 8 мільярдів гривень".

Абоненти "Київстар" вже оцінили переваги нових технологій. Так, можливостями 4G скористалося понад 5 мільйонів абонентів, а обсяги дата-трафіку в мережі "Київстар" у 1 кварталі 2019 сягнули 219 Петабайтів, вдвічі більше, ніж рік тому.

Збільшення використання мобільного інтернету компанія пояснює доступними тарифами з безлімітним доступом до основних інтернет-сервісів, а також високою якістю зв'язку. Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету – найвища серед мобільних операторів України. Такі дані наводяться в дослідженні за 2018 рік міжнародної компанії Ookla.

Щоб користуватися 4G зв'язком, абоненту достатньо мати смартфон, що підтримує цю технологію, а також замінити стару SIM-карту на сучасну USIM-карту. Отримати USIM-карту можна безкоштовно, в будь-якому магазині Київстар.

Довідка про "Київстар":

Київстар – український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі для 3G і 4G зв'язку. Послугами оператора користуються понад 26,4 мільйона абонентів. За дослідженням міжнародної компанії Ookl за 2018 рік, в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найбільша в Україні.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи перебувають у вільному обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) і Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні, і визнана як найбільший платник податків галузі зв'язку, один з найкращих роботодавців України та соціально відповідальна компанія.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.