фото Gizmochina

Компанія Vivo анонсувала нове покоління фірмової технології швидкої зарядки для смартфонів Super FlashCharge, розрахованої на передачу заряду потужністю 120 Вт.

Читайте такожXiaomi анонсувала бюджетний смартфон (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Це більш ніж удвічі перевершує можливості доступних сьогодні технологій швидкої зарядки різних виробників, які характеризуються потужністю 45-50 Вт. Також це відчутно більше значення 100 Вт, заявленого раніше Xiaomi для власної технології швидкої зарядки", - йдеться в повідомленні.

Завдяки підтримці технології настільки високої потужності акумулятор смартфона ємністю 4000 мА·год можна буде зарядити наполовину лише за 5 хвилин, а повністю - за 13 хвилин. Для порівняння, Xiaomi обіцяла повну зарядку акумулятора аналогічної ємності з використанням 100-ватної зарядки Super Charge Turbo за 17 хвилин. У Vivo заморочилися і вирахували, що при використанні цієї швидкої зарядки акумулятор ємністю 4000 мА·год заряджається зі швидкістю 2,38% за 14 секунд.

Відео нижче - коротка демонстрація зарядки прототипу смартфона Vivo за допомогою 120-ватною зарядки Super FlashCharge.

Поки це всі подробиці про фірмову надшвидку зарядку Vivo Super FlashCharge, більше деталей компанія обіцяє розповісти 26 червня в рамках шанхайської виставки MWC 2019. В цей же день Vivo обіцяє представити смартфон з підтримкою 5G і технології Super FlashCharge. Цілком імовірно, що це будуть як раз нове покоління Super FlashCharge, розрахована на потужність 120 Вт. Так що з великим нетерпінням чекаємо 26 червня.