фото gsmarena.com

Під час анонсу смартфонів Redmi K20 і Redmi K20 Pro в травні суббренд Xiaomi заявив про плани випустити обмежений спеціальний випуск старшої моделі в рамках партнерства с Marvel. І ось сьогодні в Китаї відбулася офіційна прем'єра супергеройського Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition.

Читайте такожXiaomi представила нову молодіжну лінійку смартфонів

Тематична новинка виділяється зовнішнім оформленням і поставляється в ексклюзивній упаковці, розмальованій відповідно до стилістики, пише itc.ua.

Відео дня

На відміну від версій Glacier Blue і Flame Red з незвичайними градієнтними забарвленнями задньої панелі, це обмежене видання виконане в класичному чорному кольорі, але виділяється особливим візерунком. Крім того, в комплект поставки цього смартфона виробник кладе чохол блакитного кольору з логотипом «Месників» і колекційну металеву картку. Зрозуміло, ексклюзивний цифровий контент (теми, шпалери тощо) теж «завезли».

фото gsmarena.com
фото gsmarena.com
фото gsmarena.com

У плані характеристик супергеройський Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition нічим не відрізняється від звичайного Redmi K20 Pro. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 855, оснащений AMOLED екраном діагоналлю 6,39 дюйма без будь-яких вирізів і отворів, потрійною 48-мегапіксельною камерою, висувною фронтальною камерою роздільною здатністю 20 Мп, а також акумулятором ємністю 4000 мА•год

Смартфон Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition продаватимуть тільки в Китаї. Redmi поки не розкрила точних даних про терміни початку продажів, ціну та обсяги пам'яті.