Ілюстрація REUTERS

Останнім часом флагманські смартфони Samsung серій Galaxy S і Galaxy Note, випущені протягом одного року, використовували той самий чіпсет Exynos. Але цього рокуситуація зміниться. Для майбутнього смартфона Galaxy Note10 компанія Samsung підготувала покращену версію Exynos 9820, що використовувався в сімействі Galaxy S10.

Читайте такожSamsung випустить гнучкий смартфон Galaxy Fold у вересні

Модель Galaxy Note10 вже потрапила в базу даних результатів тестів, і вона містить систему-на-чіпі Exynos 9825. І напередодні презентації нового смартфона компанія Samsung нарешті офіційно підтвердила використання нового «покращеного», «інтелектуального» процесора ««нового рівня», пише itc.ua.

Відео дня

Він буде представлений 7 серпня, саме в той день, на який запланована презентація смартфонів Galaxy Note10 і Note10+.

На жаль, компанія не стала ділитися технічними характеристиками нового процесора. Якщо вірити попереднім витоками, новий чіп Exynos 9825 виготовлений за нормами 7-нанометрового технологічного процесу, в той час як для виготовлення попередньої версії Exynos 9820 використовувався 8-нм техпроцес. Це повинно трохи покращити можливості новинки в плані продуктивності та енергоефективності.