фото Huawei

Список смартфонів Android Enterprise Recommended поповнився наразі не представленим офіційно смартфон Huawei nova 5T, завдяки чому ми можемо отримати достовірні дані про дизайн та характеристики прийдешньої новинки.

Читайте такожHuawei знову відклала випуск гнучкого смартфона Mate X

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Android Enterprise Recommended - це програма сертифікації Android-смартфонів для корпоративних клієнтів. Щоб потрапити до цього списку пристрій має відповідати певним вимогам, серед яких хороша автономність і гарантовані оновлення безпеки в 90-денний термін з моменту їх виходу протягом мінімум трьох років. Власне, смартфони Android програми Enterprise Recommended - це пристрої, які Google вважає найпридатнішими для співробітників великих компаній", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Huawei nova 5T не просто перейменована версія нинішнього флагманського смартфона Honor 20, як вважалося до цього, а, увага, компактніша модель з великими обсягами пам'яті.

Huawei nova 5T отримав дисплей діагоналлю 5,5 дюйма. Для порівняння, Honor 20 оснащується екраном діагоналлю 6,26 дюйма. Фронтальна камера врізана в активну область дисплея в лівій верхній його частині, завдяки чому рамки навколо екрану дуже тонкі. Тобто це буде компактний за сучасними мірками апарат. В даному випадку мимоволі згадується лінійка Sony Xperia Compact, яка користувалася чималою популярністю у любителів компактних моделей, але, як відомо, була похована японським виробником. Навесні замість Xperia XZ4 Compact компанія Sony представила компактний і вологозахищений смартфон Xperia Ace з величезними рамками та посередніми характеристиками.

"Повертаючись до Huawei nova 5T, перспективна новинка має всі шанси на успіх, оскільки з великою ймовірністю стане одним з найкомпактніших флагманів нового покоління. Якщо Honor 20 оснащується 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті, то для Nova 5T заявлено 8 ГБ ОЗУ і 128-256 ГБ флеш-пам'яті. Тобто, платформа - точно SoC Kirin 980. На зображенні чітко видно, що сканер відбитків пальців розташується на бічній грані", - підкреслює видання.

Повної специфікації новинки наразі немає, але вже зараз з упевненістю можна говорити про потрійну основну камеру, з огляду на схожість з Honor 20, і настільки важливому для багатьох модулі NFC для безконтактних платежів.

На екрані смартфона показана дата 13 серпня, але сьогодні у нас вже 16 серпня, так що вона точно не має жодного стосунку до дати анонсу новинки. Але це подія явно не за горами, враховуючи появу новинки в списку Android Enterprise Recommended.