Samsung назвала дату початку продажів складного смартфона Galaxy Fold / фото Samsung

Компанія Samsung офіційно підтвердила, що оновлена версія першого складного смартфона з гнучким дисплеєм Samsung Galaxy Fold надійде в продаж вже завтра, 6 вересня.

Читайте такожПрибуток Samsung впавши вдвічі - найгірший результат за три роки

Як і очікувалося, першою країною, де з'явиться складаний смартфон Samsung, стане Південна Корея, а потім географія продажів розшириться, пише itc.ua.

Найближчим часом Samsung запустить продаж Galaxy Fold ще в кількох країнах: Франції, Німеччині, Сінгапурі, Великобританії, США та Росії. На українському ринку ця модель офіційно продаватися не буде.

Цікавим доповненням до Samsung Galaxy Fold стане нова послуга Galaxy Fold Premier Service. Поки подробиць про цей новий сервіс немає. Повідомляється лише, що клієнти зможуть безпосередньо зв'язатися з фахівцями Samsung, щоб отримати індивідуальну консультацію і підтримку телефоном у будь-який день тижня, в будь-який час доби. Послуга також включає в себе необов'язковий «тет-а-тет». Імовірно, йдеться про індивідуальний інструктаж про те, як слід (і як не слід) поводитися з делікатним екраном смартфона.

Нагадаємо, спочатку Samsung планувала почати продажі першого смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold 26 квітня, але за кілька днів до старту продажів запуск був відкладений, оскільки кілька оглядачів повідомили про поломки гнучкого екрана. У підсумку виробнику додатково знадобилося близько чотирьох місяців на доопрацювання пристрою. В кінці липня компанія офіційно повідомила, що всі конструктивні недоліки усунені і пристрій готовий надійти в продаж у вересні, але до цього дня не назвала точну дату початку продажів.

Варто додати, що ціна Samsung Galaxy Fold не змінилася з моменту анонсу і становить $1980. Днями корейське видання ETNews повідомило, що Samsung Galaxy Fold вийде дуже обмеженим тиражем у дві сотні одиниць.

Буквально днями видання Bloomberg розповів, що Samsung вже працює над наступним поколінням складаного смартфона Galaxy Fold, плануючи його вихід на початок 2020 року. Друга модель складаного смартфона Samsung повинна отримати внутрішній екран діагоналлю 6,7 дюйма (як у багатьох сучасних смартфонів в класичному моноблочному виконанні), вона теж буде складатися вдвічі гнучким екраном всередину, але вже в горизонтальній площині, перетворюючись у компактний квадрат.