На задній панелі у верхньому лівому доступна потрійна камера / фото Lenovo

Модельний ряд смартфонів компанії Lenovo поповнився новим бюджетним пристроєм під назвою Lenovo K10 Plus.

Читайте такожLenovo офіційно представив смартфон Z6: всі характеристики

Анонсована новинка оснащена 6,22-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD і співвідношенням сторін 19:9. У верхній частині екрану є невеликий каплеподібний виріз, в якому розмістилася 16-мегапіксельна фронтальна камера, пише itc.ua.

Відео дня

На задній панелі у верхньому лівому доступна потрійна камера. Вона включає сенсори з роздільною здатністю 13, 8 і 5 Мп. 8-мегапіксельний модуль доповнено надширококутним об'єктивом, а 5-мегапіксельний – призначений для аналізу глибини сцени, що знімається. На задній панелі також розташований і сканер відбитків пальців.

фото Lenovo

Серцем смартфона Lenovo K10 Plus є 8-ядерна система-на-чіпі Snapdragon 632. Вона доповнена оперативною пам'яттю об'ємом 4 ГБ і вбудованим сховищем ємністю 64 ГБ. Виділений слот підтримує карти пам'яті формату microSD ємністю до 2 ТБ. Ємність батареї становить 4050 мАгод, підтримується технологія швидкої зарядки. Апарат працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie з фірмовою оболонкою ZUI 11.

Смартфон надійде в продаж з 30 вересня за ціною близько $155. На вибір користувачів будуть доступні чорний і градієнтний (Sprite) варіанти забарвлення корпусу.