фото gsmarena

Не минуло й двох тижнів з моменту офіційної прем'єри 64-мегапіксельного смартфона Realme XT в Індії, і ось сьогодні суббренд Realme китайської компанії Oppo представив в Китаї ще одну модель з 64-мегапіксельною камерою - Realme X2.

Читайте такожLenovo представила новий бюджетний смартфон (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"По суті, Realme X2 - це злегка покращена версія смартфона Realme XT. Зовні ці моделі повністю ідентичні, а відмінності ховаються всередині, причому цих відмінностей лише чотири. Перша - продуктивніша платформа. Якщо Realme XT побудований на платформі Qualcomm Snapdragon 712, то Realme X2 дісталася однокристальна система трохи потужніший - ігрова Snapdragon 730G", - йдеться в повідомленні.

фото gsmarena

Нагадаємо, Snapdragon 730G являє собою злегка розігнаний варіант Snapdragon 730 і позиціонується виробник в якості ігрової платформи для смартфонів середнього рівня.

Друга відмінність - потужність технології швидкої зарядки: у Realme XT потужність обмежена 15 Вт, тоді як у Realme X2 вона удвічі вища - 30 Вт. Третє - конфігурації та обсяги пам'яті: оперативної пам'яті може бути 6 або 8 ГБ, а флеш-пам'яті - від 64 до 256 ГБ підтримка карт пам'яті microSD передбачена). Нарешті, четверта відмінність - наявність модуля NFC для безконтактних платежів.

Інші характеристики збереглися незмінними, включаючи екран Super AMOLED з діагоналлю 6,4 роздільною здатністю Full HD+ з вбудованим сканером відбитків пальців і краплеподібним вирізом, основну квадрокамеру з сенсорами роздільною здатністю 64 (основний), 8 (надширококутний), 2 (макро) і 2 (аналіз глибини) Мп фронтальну на 32 Мп і акумулятор ємністю 4000 мА·год

З коробки на Realme X2 встановлена ОС Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою ColorOS 6.0. Цікаво, що габарити та маса у Realme X2 такі самі, як у Realme XT: 158,7х75,2х8,6 мм і 182 р.

фото gsmarena