"Київстар" підключив до 4G ще 116 населених пунктів / фото Київстар

Київстар продовжує збільшувати територію мережі 4G. Так, у вересні швидкісний мобільний інтернет з’явився у 116 населених пунктах у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Херсонській та Хмельницькій областях. Серед населених пунктів, де мешканці отримали доступ до зв’язку 4G, міста  Виноградів, Королево, Липовець, Городок, Ланчин, Зборів, Перемишляни, Велика Олександрівка, тощо.

На сьогодні мережа 4G зв’язку Київстар працює в 6795 великих і малих містах та селищах,  де проживає  29 млн осіб, або 70% населення України. Швидкісним мобільним інтернетом нового покоління вже скористалось  7 млн 250 тисяч абонентів компанії. У порівнянні з серпнем 2018 кількість таких абонентів зросла майже у чотири рази.

фото Київстар

Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf, середня швидкість мобільного інтернету у мережі Київстар найвища з-поміж усіх  мобільних операторів України. Такі  дані наводяться у дослідженнях цих компаній за 2018 і 2019 роки. 

Відео дня

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та   USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно  в фірмових магазинах компанії.

Довідка. Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.