Apple обіцяє своїм прихильникам нові цікаві девайси / фото The Verge

У Apple є декілька місяців до презентації своїх апаратних новинок, і компанія, ймовірно, вже готує до випуску 4,7-дюймовий iPhone, новий iPad Pro, MacBook Pro і MacBook Air. Але крім цих пристроїв, купертіновський гігант може випустити нові висококласні навушники, UWB-мітки та бездротову зарядну станцію.

Читайте такожApple вирішила оновити старі iPhone

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Все це, згідно з прогнозом відомого аналітика Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), ми побачимо вже в першій половині 2020 року. Деякі з цих перерахованих продуктів нам вже знайомі. Наприклад, про UWB-мітках Apple Tag / AirTags стало відомо у вересні минулого року завдяки серії витоків в iOS 13. Apple Tag використовує надширокополосний зв'язок (UWB) і потрібна вона для пошуку інших пристроїв з підтримкою UWB. На поточний момент технологію підтримують смартфони iPhone останньої лінійки", - йдеться в повідомленні.

фото The Verge

Зазначається, що Apple також планує ще одну спробу випустити бездротову зарядну станцію. У вересні 2017 року компанія анонсувала килимок AirPower, здатний заряджати одночасно iPhone, Apple Watch і AirPods без необхідності їх точного розміщення. Більш того, Apple обіцяла, що додасть у свої смартфони функцію зображення рівня заряду для всіх заряджаються пристроїв, але всьому цьому не судилося статися. Новий зарядний пристрій буде відрізнятися від AirPower компактнішими розмірами. Інших подробиць Куо не повідомляє.

Також неясно, що аналітик мав на увазі під "висококласними навушниками". Раніше ходили чутки, що Apple працює над повнорозмірними бездротовими навушниками під власним брендом, які стануть аналогами Beats. Враховуючи величезний успіх AirPods та AirPods Pro, в це можна повірити.

Що стосується iPhone SE 2, чутки про нього активно ходять вже протягом декількох місяців. За останніми даними, в Apple буде використовувати дизайн iPhone 8 й оснащення iPhone 11. Раніше Куо повідомляв, що iPhone SE 2 вийде до кінця березня і його вартість складе 399 доларів. Новий iPad Pro отримає процесор A13X й основну камеру з трьома датчиками, як в iPhone 11 Pro. Нарешті, MacBook Pro і MacBook Air отримають ножичну клавіатуру й будуть оновлені до новітніх процесорів Intel Core 10-го покоління.