Ілюстрація REUTERS

11 лютого відбудеться захід Galaxy Unpacked, на якому будуть представлені флагманські смартфони Galaxy S20, S20 Plus і S20 Ultra, а також смартфон Samsung Galaxy Z Flip, що згинається.

Читайте такожЯкі смартфоні купують найбільше: названі лідери ринку

Вже відомо, що флагманський смартфон Galaxy S20 Ultra буде оснащений основною камерою роздільною здатністю 108 Мп, 10-кратним оптичним і 100-кратним оптичним зумом, який отримав маркетингову назву Space Zoom.

Відео дня

Як пише ixbt.com, тепер з'явилися відомості про те, що новий флагман отримає позамежні значення ISO, які дозволять робити якісні фотографії навіть в нічний час доби. Samsung Electronics подала заявку на товарний знак Super ISO у Великобританії. Дана торгова марка, судячи з опису, належить до пристроїв 9 категорії, куди входять датчики зображення для смартфонів, датчики зображення для відеокамер, комп'ютерне програмне забезпечення для обробки цифрових зображень.

Торік камера Samsung Galaxy S10 отримала діапазон ISO від 50 до 800. Це небагато, враховуючи, що Sony Xperia 1 отримав вражаючий діапазон ISO від 64 до 3200. Точне максимальне значення ISO для Galaxy S20 Ultra поки не повідомляється, але очевидно, що смартфон повинен стати одним з найкращих у рейтингу DxOMark цього року.