Орієнтовна ціна Samsung Galaxy M31 поки не називається / фото itc.ua

Судячи з наявної інформації, модель Samsung Galaxy M31 стане першим представником лінійки смартфонів Galaxy M, випущених у 2020 році.

Читайте такожУ Північній Кореї за наказом Кім Чен Ина витворили свій смартфон (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Сам виробник вже поділився деякими відомостями про пристрої, наприклад, інформацією про наявність головної 64-мегапіксельної камери та батареї великої місткості. А новий витік дозволяє ознайомитися й з іншими характеристиками Samsung Galaxy M31. І багато з них схожі з параметрами моделі Galaxy M30s", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, нова модель отримає таку ж батарею місткістю 6000 мА-год і той самий процесор Exynos 9611. На задній панелі розташується модуль з чотирьох камер. Головний 64-мегапіксельний сенсор доповнено надширококутним модулем, макро-модулем і сенсором для оцінки глибини знімається сцени. Роздільна здатність фронтальної камери наразі не уточнюється, але передбачається, що в ній буде використовуватися 32-мегапіксельний сенсор.

"Мінімальний обсяг вбудованого сховища складе 64 ГБ. Передбачається, що на вибір користувачів будуть доступні дві модифікації: 4/64 ГБ і 6/128 ГБ. Дисплей Infinity-U виконаний на базі 6,4-дюймової панелі Super AMOLED. Дозвіл поки не уточнюється. В якості операційної системи використовується версія Android 10 з фірмовою оболонкою One UI 2.0", - йдеться в повідомленні.

Офіційна презентація смартфона Samsung Galaxy M31 має відбутися вже незабаром. Однак його орієнтовна ціна наразі не називається.