Про кодування супутникового сигналу українців неодноразово попереджали: трансляція каналу переривалася, висвічувалося повідомлення, що закликало не гаяти часу та звернутись за легальними ТВ-послугами, що їх надає тільки офіційний телевізійний оператор України.

Раніше частоти супутникових каналів 2019 можна було з легкістю знайти в Інтернеті та налаштувати свій тюнер на прийом. Тепер нові частоти українських каналів унеможливлюють нелегальний перегляд ТВ-контенту. Якщо раніше ви дивилися канали супутникового ТБ безкоштовно, то тепер потрібно купити новий тюнер, дочекатись візиту телемайстра та вносити щомісячну абонплату за перегляд улюблених каналів. Легальними послугами офіційного провайдера супутникового телебачення в Україні користуються лише 4% домогосподарств по всій Україні. Тому нові параметри супутникового ТБ змушують багатьох шукати альтернативу платному супутниковому ТБ.

Відео дня

Немає сигналу на супутнику, що робити? Найбільш очевидний і недорогий вихід – дивитись інтернет-телебачення. Для перегляду інтернет ТБ не потрібні особливі приставки та інші пристрої. Досить встановити додаток на свій смартфон, планшет або ноутбук і дивитися канали онлайн вже зараз. Є кілька типів телебачення онлайн, але найбільш популярними залишаються ОТТ та IPTV.

Як дивитися ТБ через Інтернет? Поцікавитися у свого провайдера домашнього Інтернету, чи надає він послугу IPTV. Якщо так, то ви можете змінити тарифний план і вже сьогодні дивитися в прямому ефірі IPTV українські канали. Так само можна скористатися послугами будь-якого сервісу ОТТ та дивитися українські канали онлайн, наприклад, Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор, що надає ліцензовані ТВ-послуги. Так, це платне ТБ, але абонплата оптимальна, а ви отримуєте величезний спектр каналів ТБ онлайн в чудовій якості. А також у вас є вибір дивитись канали онлайн у записі або дивитись в прямому ефірі, детальна ТВ-програма на тиждень, програма лояльності для абонентів та вигідні промокоди, що допоможуть зекономити до 50% вартості ТВ-послуг в сервісі.

З сервісом ТБ онлайн Ланет.TV ви можете дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші канали цілком легально та максимально зручно.