Стартували продажі першого смартфона серії Huawei P40 / фото Huawei

Компанія Huawei почала продажі смартфона Huawei P40 Lite, який дебютував минулого тижня. Це перший і найдоступніший смартфон у гаряче очікуваній серії Huawei P40.

Читайте такожАналітики назвали найбільш продаваний смартфон минулого року

На відміну від поки не анонсованих флагманів Huawei P40, модель Huawei P40 Lite належить до середнього рівня. На даний момент продажі почалися в Іспанії. Смартфон доступний за ціною 299 євро за версію з 6 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, пише ixbt.com.

Відео дня

Пропонуються чорний, зелений та рожевий колірні варіанти. При купівлі користувачі отримують в подарунок безкоштовні бездротові навушники Freebuds 3, які продаються окремо за 179 євро.

Смартфон оснащений екраном Full HD+ діагоналлю 6,4 дюйма, SoC Kirin 810, основною четверною камерою з головним 48-мегапіксельним датчиком, а також акумулятором ємністю 4200 мА·год. Варто відзначити наявність NFC і роз'єму для навушників.

фото Huawei

На смартфон встановлена фірмова оболонка EMUI на основі Android 10, але сервісів Google у нього немає, замість цього використовуються Huawei Mobile Services (HMS), включаючи магазин додатків AppGallery.