Oppo представила Reno3 Pro / фото Oppo

Компанія Oppo розширила лінійку смартфонів Reno3, анонсовану в Китаї в грудні 2019 року. А тепер компанія представила міжнародну версію смартфона Reno3 Pro, яка отримала кілька відмінностей від китайського побратима.

Читайте такожXiaomi, Huawei, Oppo і Vivo мають намір запустити єдину платформу для завантаження додатків - ЗМІ

Почнемо з того, що міжнародна версія Oppo Reno3 Pro стала першим смартфоном, який отримав нещодавно представлений чіпсет Mediatek Helio P95. Він містить два високопродуктивних ядра Cortex-A75 з частотою 2,2 ГГц і шість енергоефективних ядер Cortex-A55 з частотою 2,0 ГГц, пише itc.ua.

Процесор доповнено оперативною пам'яттю об'ємом 8 ГБ і вбудованим сховищем ємністю 128 або 256 ГБ. За необхідності сховище можна додатково збільшити за допомогою карти пам'яті формату microSD. На відміну від китайської версії, міжнародна модель Oppo Reno3 Pro не передбачає підтримку стандарту зв'язку 5G.

Ще однією відмінністю став дисплей. У міжнародній версії застосовується плоска Super AMOLED панель діагоналлю 6,5 дюйма з дозволом Full HD і співвідношенням сторін 20:9. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм. У верхньому лівому кутку екрану розмістилася подвійна камера, для якої в дисплеї є наскрізний отвір овальної форми. При цьому фронтальна камера заснована на 44-мегапіксельному 1/2,8-дюймовому сенсорі. Це найвища роздільна здатність для селфі-камери на поточний момент. Головний фронтальний модуль доповнено об'єктивом з діафрагмою F/2.4. Також в наявності є 2-мегапікселььний модуль для аналізу глибини сцені, що знімається.

Дизайн задньої панелі міжнародного Oppo Reno3 Pro не змінився у порівнянні з китайською версією, але конфігурація камер зазнала деяких змін.Розширення головного модуля підвищено з 48 Мп до 64 Мп. Інші модулі залишилися колишніми: 13-мегапіксельний телефото (2-кратне збільшення), 8-мегапіксельний надширококутний і 2-мегапіксельний монохромний для аналізу глибини сцени.

Апарат містить батарею ємністю 4025 мАгод і підтримує технологію швидкої зарядки VOOC Flash Charge 4.0, яка дозволяє передавати 30 Вт енергії. Відповідний зарядний пристрій відразу ж включається в комплект поставки. Новинка працює під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовою оболонкою ColorOS 7.

Міжнародна версія смартфона Oppo Reno3 Pro в конфігурації 8-128 ГБ пам'яті надійде в продаж з 6 березня за ціною близько $415. Будуть доступні колірні рішення корпусу Auroral Blue, Midnight Black і Sky White. Ціна модифікації з 8/256 ГБ пам'яті становитиме $455, але терміни початку її продажів поки не уточнюються.