Ілюстрація REUTERS

Кількість відеодзвінків за допомогою програми для дистанційної роботи Microsoft Teams у зв'язку з пандемією коронавірусу у світі збільшилася в 11 разів за підсумками березня в порівнянні з показниками лютого. Про це повідомила прес-служба технологічної компанії Microsoft у своєму офіційному блозі.

Читайте такожУ Viber розповіли про рекордне зростання трафіку під час карантину

У компанії також повідомили, що протягом березня використання програми стабільно зростає. Зокрема, 16 березня у світі користувачі провели близько 900 млн хвилин в Microsoft Teams, а вже 31 березня був зафіксований рекорд проведених хвилин в онлайн-зустрічі – 2,7 млрд хвилин.

Відео дня

Згідно з повідомленням, в умовах глобальної пандемії користувачі Microsoft Teams стали набагато частіше використовувати відео у своїх онлайн-зустрічах.

Як повідомляв УНІАН, глобальні технологічні компанії Facebook, Google, Lindedln, Microsoft, Twitter, Reddit і YouTube разом будуть боротися з шахрайством і дезінформацією в інтернеті в умовах епідемії коронавірусу.

Згідно з дослідженням міжнародної аналітичної компанії Kantar, глобальне споживання інтернету з моменту оголошення Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 пандемією 11 березня збільшилася на 70% у порівнянні з попереднім періодом.

Довідка УНІАН. Microsoft – міжнародна технологічна компанія, що спеціалізується на створенні програмного забезпечення і комп'ютерної інфраструктури. Є однією з найдорожчих компаній світу – капіталізація компанії за підсумками 2019 року становила понад 1 трлн дол.