фото Samsung

Південнокорейський гігант опублікував на регіональних українському, китайському та російському офіційних сайтах зображення ще не представлений Galaxy Note20 Ultra в новому бронзовому кольорі.

Читайте такожApple назвала кращі iOS-додатки та ігри цього року (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Зображення з сайтів вже прибрали, але вони пробули там досить довго, щоб їх усі помітили. На цих рендерах Galaxy Note20 Ultra з офіційного сайту Samsung ми можемо бачити рівно такий самий дизайн, як і в усіх витоках за останні місяці: Galaxy Note20 зберіг загальні форми та пропорції Galaxy Note10, проте дизайн блоку основної камери повторює такий у Galaxy S20 - модулі укладені у великий прямокутний блок в лівому верхньому кутку задньої панелі. Новий колір називається Mystic Bronze. Судячи з усього, саме він стане основним рекламним кольором для Galaxy Note20", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що опубліковані рендери демонструю пристрій ззаду, зображень лицьовій панелі серед них не виявилося. Але якщо орієнтуватися на попередні чутки, нове покоління Galaxy Note зберегло одинарну фронтальну камеру, врізану по центру вгорі екрану.

"Цікаво, що незадовго до цього витоку добре зарекомендував себе інсайдер Ice Universe повідомив, що Galaxy Note20 буде доступний в новому бронзовому кольорі, а також опублікував зображення, яке демонструє обриси корпусів Galaxy Note20 та Galaxy Note20 Ultra. Як можна переконатися, все збігається", - підкреслює видання.

За попередніми даними, базовий Note 20 отримає екран діагоналлю 6,7 дюйма, а Note 20+ - 6,9 дюйма.

Ось ще одне цікаве зображення з порівнянням свіжого фонового зображення, створеного інсайдером OnLeaks ще в травні:

фото Samsung

Презентація Samsung Galaxy Note 20 очікується 5 серпня. Одночасно з лінійкою Galaxy Note 20 також можуть уявити гнучкі смарфтоны Galaxy Fold 2 і Galaxy Z Flip 5G.