фото OnePlus

Співзасновник і голова OnePlus Карл Пий показав фінальний дизайн майбутнього среднебюджетного смартфона OnePlus Nord, чий повноцінний дебют відбудеться лише наступного тижня.

Читайте такожСьогодні в Україні запустився музичний сервіс Spotify

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Топ-менеджер OnePlus записав спільне відео з відомим техно-блогером Маркесом Браунлі, які охочі можуть подивитися нижче.

На відміну від недавнього рекламного тізера, нове відео дозволяє розглянути дизайн OnePlus Nord повноцінно. Як бачимо, загалом нічого особливого в зовнішньому вигляді OnePlus Nord немає і виглядає новинка рівно так само, як і більшість смартфонів 2019 року випуску. Що цікаво, OnePlus розглядала й оригінальніші варіанти дизайну для OnePlus Nord - на відео Карл Пий показує кілька прототипів, що відрізняються оформленням модулів основної камери та оздобленням задньої панелі.

фото OnePlus

Але, схоже, в результаті OnePlus вирішила не ризикувати, вибравши обкатаний варіант. Хоч би що там було, серійний OnePlus Nord буде саме таким - з вертикальним блоком камер в лівому верхньому куті та подвійною селфі-камерою, врізаною в лівий верхній кут екрану.

фото OnePlus

Також голова OnePlus розповів, що додавання NFC здорожує пристрій на $4, а сертифікація за стандартом IP на відповідність ступеня захисту від пилу і вологи здорожує смартфон вже на $15. І хоча офіційного IP-рейтингу у Nord не буде, OnePlus забезпечила пристрою певний захист, щоб він міг пережити короткочасне занурення у воду (на глибину до 30 см тривалістю до 30 секунд).

Про характеристики OnePlus Nord ми розповідали тут. Смартфон отримає Snapdragon 765G, 90-герцевый AMOLED екран діагоналлю 6,44 дюйма, 8 або 12 ГБ ОЗУ, 128 або 256 ГБ ПЗУ, основну квадрокамеру з сенсорами 48, 8, 2 і 5 Мп, ширококутну селфі-камеру з сенсорами 32 і 8 Мп, а також батарею на 4115 мА-ч з підтримкою швидкої 30-ватної зарядки. Невідомою залишається тільки ціна.

Само собою, не забув голова OnePlus прорекламувати та іншу новинку, яка дебютує разом зі смартфоном OnePlus Nord. Звичайно ж, йдеться про перші повністю бездротові навушники OnePlus. Власне, в цих навушниках (в бірюзовому кольорі) він записував відео.

Анонс OnePlus Nord і TWS-навушників OnePlus відбудеться 21 липня.