Підготувалися до змін: Microsoft показала, як виглядатиме робоче місце майбутнього

Компанія навіть отримала нагороду "Найкращий із найкращих 2021" Red Dot Product Design.

Багато компаній думають про те, щоб після карантину залишити своїм співробітникам часткову можливість працювати з дому. У Microsoft вирішили пофантазувати на цю тему й показати, як може виглядати робоче місце майбутнього.

Про це пише техно-ресурс пише Digital Trends.

Концепт Flowspace Pod, створений відділом Microsoft Office Envisioning Team, безумовно викликає захоплення завдяки ультрасучасному та мінімалістичному дизайну. Фактично, це відкрита капсула, в якій є комп'ютер, великий екран, динаміки, підсвічування й крісло.

Читайте такожGoogle перенесла вихід співробітників з віддаленої роботи на 2022 рік

У компанії вважають, що в таких умовах працівникові буде затишніше працювати. Кабінка може служити особистим простором для zoom-коллів, враховуючи величезний дисплей, динаміки та відносну конфіденційність, хоча у неї й немає бічних перегородок.

Поки невідомо, чи має намір Microsoft комерціалізувати концепт, зате він вже отримав престижну нагороду Red Dot за дизайн, а сама концепція – нагороду "Найкращий з найкращих 2021 року".

Раніше УНІАН вже повідомляв, що інший техногігант, Facebook дозволить більшості співробітників працювати з дому. Співробітників, які хочуть працювати в офісі попросять приходити бодай на половину робочих днів.

Також Facebook планує організовувати регулярні особисті зустрічі для офісних і віддалених співробітників, "щоб підтримувати відносини".

Також вас можуть зацікавити новини: