Багато даних про пристрій залишаються невідомими / фото OnLeaks

Компанія Samsung намагається приховати фронтальну камеру з лицьової панелі своїх смартфонів. Для цього вона використовує вирізи та отвори в дисплеї, а також розробляє рішення, яке дозволить повністю сховати камеру під дисплеєм. А тим часом, вона може скористатися прийомом, вже випробуваним іншими виробниками – оснастити смартфон висувним модулем камери.

Читайте такожApple перенесе виробництво iPhone на місяць через коронавірус - ЗМІ

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"За даними відомого інсайдера OnLeaks, інженери компанії працюють над таким пристроєм. Він опублікував рендери майбутнього смартфона Samsung (ймовірно, серії Galaxy A), фронтальна камера якого розміщена в висувному модулі на верхній грані корпусу. Завдяки цьому вдасться реалізувати суцільний дисплей без вирізів і отворів без використання великої верхньої межі. Але негативним аспектом такого підходу можна назвати необхідність очікування перед початком використання камери", - йдеться у повідомленні.

фото OnLeaks

Поки що багато даних про пристрій залишаються невідомими. На зображенні можна бачити, що апарат містить потрійну основну камеру і сканер відбитків пальців на задній панелі. Таким чином, можна припустити, що це буде пристрій бюджетного або середнього рівня, позбавлене AMOLED дисплея і підекранного сканера відбитків пальців. Орієнтовні строки анонсу цієї моделі також не називаються.

фото OnLeaks