Смартфон надійде на споживчий ринок / фото Samsung

Samsung анонсував випуск ще однієї версії смартфона Galaxy S20. Модифікація Galaxy S20 Tactical Edition орієнтована на застосування військовими й обіцяє, що це буде "готовий до завдань військовий смартфон".

Читайте такожSamsung представила лінійку бюджетних 5G-смартфонів

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

Попри грандіозний військовий брендинг, фактично смартфон Galaxy S20 Tactical Edition не пропонує якихось кардинальних змін. Це все той же Galaxy S20 з деякими додатковими програмними функціями та опціями безпеки в міцному корпусі Джаггернаут. З апаратної точки зору, Samsung Galaxy S20 Tactical Edition має ідентичні специфікації. Пристрій оснащений 6,2-дюймовим OLED-дисплеєм, процесором Snapdragon 865, оперативною пам'яттю об'ємом 12 ГБ і вбудованою флеш-пам'яттю місткістю 128 ГБ. Також пропонуються потрійна основна камера і підтримка 5G.

фото Samsung

Разом з тим, за словами Samsung, Tactical Edition обслуговує унікальні потреби військових операторів, пропонуючи додаткові програмні функції. До них відносяться режим нічного бачення, який відключає дисплей, щоб не засліпити очі користувача при носінні окулярів нічного бачення, і можливість розблокувати телефон, коли він знаходиться в ландшафтній орієнтації. Додатково згадується так названий "режим невидимості", який обіцяє "відключити LTE і заглушити все бездротове мовлення для повного автономного зв'язку". За описом це дуже схоже на перейменований "Режим польоту".

Разом з тим, Samsung розповідає військовим користувачам про корисність DeX. Компанія стверджує, що режим емуляції ПК означає, що "оператори можуть використовувати пристрій для складання звітів, навчання або планування місії, перебуваючи в транспортному засобі або повертаючись на базу".

фото Samsung

У спробі зацікавити військових, Samsung також покладається на свою систему забезпечення безпеки Knox, оснащену системою подвійного шифрування DualDAR, яка відповідає різним стандартам безпеки уряду США для захисту даних. Але це не особливо відрізняється від того, що вже пропонується для споживчих і корпоративних версій Galaxy S20.

Смартфон Samsung Galaxy S20 Tactical Edition не надійде на споживчий ринок. Його планується поширювати через "обраних партнерів по IT-каналах", починаючи з третього кварталу цього року. Однак точна дата випуску і орієнтовна ціна пристрою поки не повідомляються.