Spotify – безлімітний для абонентів Київстар / фото ua.depositphotos.com

Популярний музичний додаток  Spotify  відтепер офіційно доступний в Україні.  І абоненти Київстар можуть слухати музику у додатку онлайн безлімітно, тобто без списання мегабайтів мобільного інтернету.

«Spotify крутий музичний сервіс, у якого буде багато клієнтів в Україні. І ми вже подбали про те, щоб вони могли слухати музику онлайн скільки завгодно. Адже з мобільним інтернетом Київстар мегабайти у них не будуть списуватися. Це важлива частина нашого сервісу, яка стосується й всіх інших популярних додатків, на зразок YouTube або Instagram» – коментує новину Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Безлім діє для абонентів більшості тарифних планів, зокрема у тарифах «Спілкування без меж»*, «Розваги без меж», «Відео без меж». Окрім Spotify без списання мегабайтів можна користуватися й  іншими популярними музичними сервісами: Apple Music, Google Play Music, YouTube Music тощо. А також відео стрімінгом, онлайн-іграми, соціальними мережами, месенджерами та іншим.

Відео дня

Серед переваг музичного додатка Spotify:

  • більше 50 млн пісень, які можна слухати безкоштовно;
  • персоніфіковані рекомендації;
  • мільйони плейлистів будь-якого жанру та тематики, які можуть створювати всі користувачі додатку;
  • можливість користуватися додатком на різних пристроях: смартфонах, планшетах, комп’ютерах, Smart-TV тощо.

Слухати музику онлайн у високій якості буде зручно зі швидкісним мобільним інтернетом. Зараз 4G мережа Київстар доступна у більш ніж 11 000 населених пунктах, де проживає понад 80% населення України. Компанія забезпечує найвищу середню швидкість мобільного інтернету серед інших мобільних мереж. Це підтверджують дані за 2018 і 2019 роки від міжнародних компаній Ookla та nPerf, які аналізують роботу мобільних мереж по всьому світу.

*За умов вчасної оплати пакета послуг на 4 тижні абоненти з тарифом «Спілкування без меж» також отримають нетарифікований доступ до додатків в рамках сервісу «Вільна музика».

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій для 26 млн абонентів. Послуги 4G Компанії доступні на території, де проживає 80% населення України. У мобільної мережі Київстар середня швидкість передачі даних найвища серед мобільних операторів України, що підтверждують дані міжнародних компаній Ookla та nPerf за 2018 та 2019 рр.  

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до державного бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.