З 3 листопада Vodafone Україна відновлює нарахування безкоштовних послуг медичним працівникам. По 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі, автоматично будуть нараховані всім лікарям і медичним працівникам, яким нараховувалися послуги в період загальнонаціонального карантину в квітні-травні 2020 р.

«Допомога медикам є для нас пріоритетним напрямком допомоги країні під час пандемії коронавірусу. Зараз навантаження на лікарів, медсестер, лаборантів та інших медичних працівників зростає з кожним днем. Тому ми будемо робити все можливе щоб, допомогти їм оптимізувати і полегшити роботу. Vodafone Україна нараховує безкоштовні хвилини і гігабайти для того, щоб лікарі могли віддалено підтримувати зв'язок із пацієнтами. Це допоможе дотримуватися заходів, які стримують поширення вірусу», – зазначає Вікторія Рубан, начальник відділу зв'язків з громадськістю Vodafone Україна.

Vodafone нараховує безкоштовні послуги як клієнтам передплаченого сервісу так і медикам, які користуються контрактною формою обслуговування. Медичним працівників, які недавно стали клієнтами Vodafone і не користувалися безкоштовними послугами в квітні-травні 2020 року, потрібно зареєструватися для отримання безкоштовного пакету послуг. Для цього достатньо відправити SMS на номер 640 або заповнити заявку на сайті Vodafone http://likar.vodafone.ua. Безкоштовні хвилини та гігабайти будуть призначені протягом п'яти днів після верифікації номера Національною Службою Здоров'я України (НСЗУ). Використовувати їх можна буде протягом 30 днів з моменту призначення. Про призначення послуг кожен абонент отримає SMS повідомлення.

Відео дня

Якщо номер телефону на даний момент не внесений до електронної бази системи охорони здоров'я НСЗУ, абонент отримає відповідне SMS повідомлення. В такому випадку лікареві знадобиться внести номер телефону в своєму електронному кабінеті медичної інформаційної системи або зареєструватися, звернувшись в кадрову службу свого медичного закладу. Потім необхідно буде повторно відправити запит на активацію 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків.