Стало відомо, хто стане новим президентом «Київстару» / фото uk.wikipedia.org

Генерального директора компанії Beeline у Казахстані Олександра Комарова призначено виконувачем обов'язки виконавчого директора компанії "Київстар", повідомляється в офіційному прес-релізі групи компаній VEON.

Читайте також4G нічого не загрожує: українські мобільні оператори розповіли про наслідки санкцій проти ZTE

"Петро Чернишов, який раніше очолював бізнес-одиницю "Євразія" і обіймав посаду президента «Київстар» в Україні, вирішив залишити групу. Олександр Комаров, виконавчий директор "Beeline Казахстан", на додаток до своїх поточних обов'язків, тимчасово виконуватиме обов'язки виконавчого директора «Київстар», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Таке рішення VEON викликано рішенням створити спрощену горизонтальну структуру, в якій усі операційні компанії VEON будуть у підпорядкуванні головного операційного директора групи. Це зроблено з метою "посилити фокус на ринках, що розвиваються".

Крім відходу Чернишова, в структурі управління групи VEON відбулися й інші зміни.

Так, Шелля Мортена Йонсена, який з березня 2018 року обіймав посаду тимчасово, з 19 липня призначено головним операційним директором групи VEON.

Чернишов очолив «Київстар» у червні 2014 року. З лютого 2018 року Чернишов почав розвивати бізнес групи VEON відразу в 7 країнах регіону Євразія.

Довідка УНІАН. VEON Ltd., провідний провайдер засобів зв'язку і інтернет-послуг, оголошує про плани подальшого спрощення операційної моделі Групи.