В оснащення Volkswagen Passat увійшли системи активної безпеки \ Volkswagen Passat Alltrack. Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила оновлене сімейство Passat - модернізовані седан і універсал покажуть на автосалоні в Женеві в березні.

Читайте такожЗ'явилися шпигунські фото нових електрокарів Volkswagen

Візуально рестайлінгові версії відрізняються гратами радіатора і бамперами, повністю світлодіодною оптикою і новим оформленням задньої частини з написом «Passat» на кришці багажника, передає kommersant.

Відео дня
Машина отримала нове оформлення задньої частини \ Volkswagen Passat Alltrack. Фото: Volkswagen

У салоні з'явилися модернізована цифрова панель приладів і нове покоління мультимедійної системи, що підтримує онлайн-сервіси, збільшилася кількість дрібниць для ємностей і з'явилася бездротова зарядка для смартфонів і можливість використовувати гаджети в якості ключа для доступу в салон.

Продаж на європейському ринку оновленого Volkswagen Passat почнеться в травні \ Volkswagen Passat Alltrack. Фото: Volkswagen

В оснащення Volkswagen Passat увійшли системи активної безпеки, включаючи комплекс напівавтономного керування, що дозволяє машині на швидкості 210 км/год рухатися практично без контролю водія. Лінійка моторів, всі з яких отримали сажеві фільтри, включає двигуни: бензинові TSI (150, 190 і 272 л. с.), а також дизельні TDI (120, 190 і 240 л. с.) і 150-сильний мотор 2.0 TDI Evo. Гібридна версія GTE з 218-сильною бензо-електричною силовою установкою здатна до 55 км проїхати на електротязі.

Продаж на європейському ринку оновленого Volkswagen Passat почнеться в травні.